Algemene Voorwaarden

Herroepingsrecht en Garantie

De koper heeft als consument het recht om de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop (wettelijke bepalingen in verband met verkoop op afstand, zie Wetboek van Economisch Recht), zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering (artikel VI.47, §1 WER).

Indien u zich op deze mogelijkheid wilt beroepen, stuurt u ons uw mededeling van herroeping, bij voorkeur via mail naar [email protected], met het ordernummer, uw naam en adres, datum van bestelling en datum van levering. Indien gewenst kunt u hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, te vinden op https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Ventes/Forms/formulier-voor-herroeping.pdf. U kunt dit ook via een andere ondubbelzinnige verklaring meedelen (artikel VI.49, §1 WER).

U stuurt de  goederen in ongebruikte toestand, rookvrij en onbeschadigd op eigen risico en kosten terug naar Winfri bv, Steenweg op Dendermonde 237, 1745 Opwijk, België. Indien een product beschadigd werd kan de reële waardevermindering worden aangerekend (artikel VI.51, §2 WER).

Op de aankopen als consument is de wettelijke garantie van toepassing.

Betaalmogelijkheden

  • Bancontact
  • Mastercard
  • American Express
  • Visa
  • SEPA overschrijving

Online Dispute Resolution

Zie https://ec.europa.eu/odr